Welpen

#24 TheSongwriter

Bevers en Welpen: Verzin een liedje over Scouting en maak hier een filmpje van. Welpen en Scouts: Verzin een aanmoedigend kampvuurliedje of Yell en maak hier een filmpje van. Stuur het filmpje op en wie weet gebruiken we het tijdens opkomsten of kampen. Lijst van...

Lees meer

#23 DeBakker

Bevers en Welpen: Bak een koekje of een taart en versier deze in de Scouting kleuren en maak er een mooie foto van.

Lees meer

#22 DeBouwer

Bevers: Bouw je Scoutinggebouw van Duplo of blokken en maak hier een foto van en stuur hem op. Welpen: Bouw je Scoutinggebouw van Lego en maak hier een foto van en stuur hem op.

Lees meer

#20 KaartenMaker

Bevers en Welpen: Maak een mooie kaart voor bijvoorbeeld je opa of oma die nu wel wat moois kunnen gebruiken. Je mag kleuren, knutselen en hem mooi versieren, maar je moet hem wel op de de brievenbus kunnen doen. Maak een mooie foto en stuur deze naar ons op.

Lees meer

#17 MorseCode

Welpen: Schrijf je eigen voornaam en achternaam in morse code. Scouts: Doe hetzelfde als de Welpen, maar dan met je leeftijd erbij!

Lees meer

#16 QuizzTime

Welpen: Zoek de antwoorden op de volgende 10 vragen en stuur deze op. Wie is het nieuwe Junglefiguur?Waren de Welpen altijd al jongens en meisjes?Wat is het thema van het festival wat in mei op Texel zou worden gehouden?Waar wordt het Junglefestival voor jullie...

Lees meer

#15 BadgeDesigner

Welpen en Scouts: Bedenk en ontwerp (teken/knutsel) een insigne die jij zou willen verdienen. Bedenk ook wat de eisen zouden zijn voor dit insigne.

Lees meer

#14 BackpackKid

Alle speltakken: Ja hoor, hier is ie dan, de dans-hype opdracht! Doe met minstens 2 andere mensen het wereldberoemde dansje van de backpack kid. Maak hier een filmpje van. Een voorbeeld zie je hieronder. https://www.youtube.com/watch?v=2THACbNBsFo

Lees meer

#13 ChefInDeJungle

Welpen en Scouts: Maak/kook een gerecht wat je in de jungle zou kunnen serveren. Maak een foto van je kookkunsten en je zelfgemaakte recept.

Lees meer

#12 Feest

Alle speltakken: Trek je favoriete feestkostuum aan en maak hier een foto van.

Lees meer

#11 ScavengerHuntRainbow

Bevers en Welpen: Na regen komt zonneschijn, maar dan verschijnt ook een regenboog. Welke kleuren heeft een regenboog? Vind voorwerpen in je huis voor iedere kleur van de regenboog en leg deze in de juiste volgorde. Maak hier een foto van en stuur deze op.

Lees meer

#10 DJDahinda

Alle speltakken: Maak een playlist voor de Scoutingdisco. Wat mag volgens jou echt niet ontbreken.

Lees meer

#9 Pionieren

Welpen: Maak een minikeuken van materialen die je thuis hebt, zoals spaghetti, saté prikkers, elastiekjes, rietjes, etc. Maak een foto van het eindresultaat. Scouts: Maak een minikeuken van spaghetti of saté prikkers en als gebruik hiervoor elastiekjes of touw. Maak...

Lees meer

#8 ZiekeKnuffel

Bevers en Welpen: Maak een tekening/foto van een zieke knuffel en hoe je de knuffel beter maakt.

Lees meer

#7 100jaarWelpen

Welpen: Dit jaar bestaan de Welpen 100 jaar. Bak een taart, cake of andere traktatie om dit te vieren. Maak een foto van het eindresultaat.

Lees meer

#6 Rebus

Welpen: Maak een rebus van 1 zin waarin je uitlegt wat jij het leukste vind aan Scouting.

Lees meer

#5 DeVerteller

Welpen: Schrijf een kort verhaal met één van de Jungleboek figuren in de hoofdrol.

Lees meer

#4 Hike

Welpen: Maak een kruispuntenroute van jouw huis naar je school of Scouting. Je kan Google Maps gebruiken, maar als je de route loopt/fiets krijg je natuurlijk wel meer credits. Maak een foto van de getekende route. Scouts: Maak een route met een combi van een...

Lees meer

#2 SweetScouting

Welpen: Maak het logo van Scouting Abel Tasman van snoepjes. Maak een foto van het resultaat.

Lees meer

#1 Openen

Alle speltakken: Zelfs nu we even geen scouting hebben, vinden we het nog steeds belangrijk om goed te openen. Trek je uniform aan en open zoals we dat altijd doen op zaterdag. Maak hier een filmpje van.

Lees meer