Bevers

#24 TheSongwriter

Bevers en Welpen: Verzin een liedje over Scouting en maak hier een filmpje van. Welpen en Scouts: Verzin een aanmoedigend kampvuurliedje of Yell en maak hier een filmpje van. Stuur het filmpje op en wie weet gebruiken we het tijdens opkomsten of kampen. Lijst van...

Lees meer

#23 DeBakker

Bevers en Welpen: Bak een koekje of een taart en versier deze in de Scouting kleuren en maak er een mooie foto van.

Lees meer

#22 DeBouwer

Bevers: Bouw je Scoutinggebouw van Duplo of blokken en maak hier een foto van en stuur hem op. Welpen: Bouw je Scoutinggebouw van Lego en maak hier een foto van en stuur hem op.

Lees meer

#21 KleurendeBever

Bevers: Vraag aan je ouders of ze de kleurplaat willen uitprinten en Sterre en Stuiter en kleur deze zo mooi mogelijk in. Maak een foto en stuur deze naar ons op. Download de kleurplaat hier:...

Lees meer

#20 KaartenMaker

Bevers en Welpen: Maak een mooie kaart voor bijvoorbeeld je opa of oma die nu wel wat moois kunnen gebruiken. Je mag kleuren, knutselen en hem mooi versieren, maar je moet hem wel op de de brievenbus kunnen doen. Maak een mooie foto en stuur deze naar ons op.

Lees meer

#19 ChefRozemarijn

Bevers: Wat is je favoriete eten en kan jij dat voor mij maken? Dit mag een voorgerechtje zijn, maar ook een hoofdgerecht of toetje! Ik zie graag de foto’s van hoe je dat gemaakt hebt, dan kan ik het thuis ook eens proberen!

Lees meer

#18 Architect

Bevers: Maak een tekening van je kamer. Je mag ook plaatjes uit tijdschriften knippen en die op een blaadje plakken. Gebruik bijvoorbeeld: potloden, krijt, wasco, stiften, wat jij wil!

Lees meer

#14 BackpackKid

Alle speltakken: Ja hoor, hier is ie dan, de dans-hype opdracht! Doe met minstens 2 andere mensen het wereldberoemde dansje van de backpack kid. Maak hier een filmpje van. Een voorbeeld zie je hieronder. https://www.youtube.com/watch?v=2THACbNBsFo

Lees meer

#12 Feest

Alle speltakken: Trek je favoriete feestkostuum aan en maak hier een foto van.

Lees meer

#11 ScavengerHuntRainbow

Bevers en Welpen: Na regen komt zonneschijn, maar dan verschijnt ook een regenboog. Welke kleuren heeft een regenboog? Vind voorwerpen in je huis voor iedere kleur van de regenboog en leg deze in de juiste volgorde. Maak hier een foto van en stuur deze op.

Lees meer

#10 DJDahinda

Alle speltakken: Maak een playlist voor de Scoutingdisco. Wat mag volgens jou echt niet ontbreken.

Lees meer

#8 ZiekeKnuffel

Bevers en Welpen: Maak een tekening/foto van een zieke knuffel en hoe je de knuffel beter maakt.

Lees meer

#2 SweetScouting

Welpen: Maak het logo van Scouting Abel Tasman van snoepjes. Maak een foto van het resultaat.

Lees meer

#1 Openen

Alle speltakken: Zelfs nu we even geen scouting hebben, vinden we het nog steeds belangrijk om goed te openen. Trek je uniform aan en open zoals we dat altijd doen op zaterdag. Maak hier een filmpje van.

Lees meer